n/a

Belangrijkste onderdelen van het portfolio

Video management

Beheer stadsbrede surveillancesystemen vanaf één locatie met ons geïntegreerde videobewakingplatform - gecentraliseerd voor een beter situatiebewustzijn.

Bezoek de Omnicast-pagina voor meer informatie.

ALPR

Identificeer, volg en monitor voertuigen van belang door verdacht gedrag te markeren, zodat u uw reactie op criminaliteit kunt optimaliseren en de totale onderzoekstijd kunt verbeteren.

Bezoek de AutoVu-pagina voor meer informatie.

Real-Time Crime Center

Beheer al uw camera's, ALPR, IoT, GPS en meer op één scherm met Citigraf, een front-end oplossing voor real-time misdaadcentra die u een groter situationeel inzicht biedt.

Bezoek de Citigraf-pagina voor meer informatie.

Community Connect

Faciliteer het delen van video's en bewijsmateriaal voor publieke en private partnerschappen door selectieve toegangsrechten voor particuliere camera's voor wetshandhaving te beheren.

Bezoek de Community Connect-pagina voor meer informatie.

Verhoorkamers

Vergemakkelijk het verhoorproces met directe audio- en video-opnamen bij het betreden van een dergelijke ruimte, geïndexeerd samen met mogelijke notities. Wijs zaaknummers toe, geef toegangsprivileges voor opnames aan en haal verhoorsessies op, allemaal versleuteld en veilig opgeslagen in de cloud.

Download de productspecificaties voor meer informatie.Opens in a new window.

Digitaal Bewijsbeheersysteem

Optimaliseer de manier waarop u bewijsmateriaal verzamelt en deelt met Genetec Clearance, ons digitaal bewijsbeheersysteem. Vraag snel cruciaal bewijsmateriaal op, deel, beheer en raadpleeg het om uw onderzoeken te ondersteunen.

Bezoek de Clearance-pagina voor meer informatie.

n/a